Péntek esténként láthatják a nézők a Kell 1 pasi! című szórakoztató show-t. Az MTV reményei szerint a Tisza Kata és Gianni Annoni által vezetett vetélkedő meghozza a jó nézettséget is - mivel az m1 ezen a fronton nem áll túl jól.

A kávéházi hangulatban női bigband zenekar diktálja a ritmust, és sztárvendégek is színesítik a hetente jelentkező játékot. A stáb reményei szerint kicsit értelmiségi, "nőcis" műsorral gazdagodik a közszolgálati televízió kínálata. Noha vetélkedőszerű a show - helyzetgyakorlatokkal, tudáspróbával -, inkább a beszélgetés, a dialógus dominál, ezért, fontos, hogy humora, stílusa is legyen az erősebb nem képviselőinek.

"Péntek esténként kerül képernyőre az m1-en a Kell 1 pasi! című szórakoztató show, ötven percben. Száz nő alkotja a zsűrit, és öt férfi vetélkedik majd. Természetesen a nők döntik el, hogy ki felel meg leginkább az elvárásuknak, melyik férfi az, akit szívesen választana egy modern, döntéseiért felelősséget vállaló, önálló nő. A zsűriben lesznek ismert és elismert arcok, médiaszemélyiségek is" - mondta az [origo]-nak Tisza Kata, aki Pesti kínálat címmel könyvet is írt korábban.

Gianni Annoni Magyarországon éttermet vezet, szakácskönyvet adott ki, de a televízióban is feltűnt már párszor. Friderikusz egyik műsorában volt gyakori vendég, majd a TV2 reggeli Lazac-át is levezényelte sokszor, de felkérték az All you need is love - Ha te is akarod című műsor vezetésére is. "Szerencsém volt, mikor egy étteremben megszólítottak, hogy lenne-e kedvem szerepelni egy műsorban. Friderikusz Sándor Fantasztikus Európa című műsorába kellettem mint egy EU-tagországból származó képernyőképes srác. Neki köszönhetem, hogy a média felfigyelt rám" - nyilatkozta a kezdetekről.

Már megismerkedett műsorvezető társával. "Olvastam a könyvét is, és becsülöm benne, hogy akar valamit az élettől, vannak ambíciói. Amíg én a férfiakat, addig Kata a nőket erősíti majd a műsorban, ő lesz a 101. mellettük. Bízom benne, hogy nem fogalmaz majd bonyolult körmondatokban, mert nekem néha van még egy kis gondom a magyar nyelvvel. Csak remélem, hogy nem kell majd szótárral műsort vezetnem" - mondta.