Matthew Perry újabb szitkomban folytatja

Vágólapra másolva!
Új komédiasorozatot indít a NBC a sikeres Bérgyilkos a szomszédom mozifilm főbb szereplőivel. A Jóbarátok-ból is ismert Matthew Perry mellé csatlakozott Amanda Peet színésznő is, akit nem csak a Bérgyilkos a szomszédom-ból, hanem a Kerge Város epizódjaiból is ismerhet a tévénéző.
Vágólapra másolva!

Az új sorozat címe Studio 60, egy kitalált tévécsatorna sikeres vígjáték sorozatának színfalai mögé enged bepillantást. A karrierjét szituációs komédiában indító Perry egy zseniális forgatókönyvírót, míg Peet a csatorna új elnökét fogja alakítani.

A Studio 60 további szereplői is ismerősek lehetnek több, Magyarországon is sikeres sorozatból. Evan Handlert sokat láthattuk, ő szerepelt már a Szex és New York, az Elnök Emberei több epizódjában is, valamint volt már a Miami helyszínelők, a Jóbarátok, és a Sírhant művek egy-egy részében is. Legalább ennyire ismert lehet előttünk Carlos Jacott, akit szintén láthattunk már az Elnök Emberei-ben, az Ally McBeal és a Helyszínelők című sorozatokban.

"Nagyon, de nagyon szükségem volt a pénzre" - magyarázkodott Matthew Perry 1997-ben, amikor arról faggatták, hogy miért vállalta el a neurotikus Chandler Bing szerepét epizódonként 10 ezer dollárért a Jóbarátok című sorozatban. Ma már mindenki tudja, nem volt épp egy elhibázott lépés, hiszen az utolsó évadban a szereplők pénztárcája, részenként egymillió dollárral lett vastagabb. Perry pedig ügyes volt: a Yahoo közvélemény-kutatásán, 2004-ben kiderült, hogy a Jóbarátok sorozatból leginkább Rachelt és Chandlert szerették meg a nézők, velük randiznának és barátkoznának legszívesebben az amerikaiak.

Január 23-án több internetes honlap kész tényként tálalta, hogy Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer és Matthew Perry karácsony előtt Los Angelesben találkoztak az NBC vezetőivel, és beleegyeztek a folytatásba. Négy, egyenként egyórás részről volt szó: a dupla epizódok 2007-ben kerültek volna adásba. Állítólag a hat színész 5-5 millió dollárt kapott volna a folytatásért, részenként. A hírek szerint Jennifer Aniston volt a legnehezebben meggyőzhető, a többieket előbb sikerült rábeszélni a folytatásra. "Ő volt az, aki legtovább kitartott, de beleegyezett végül, hogy feltámassza Rachelt" - nyilatkozta egy bennfentes. Az NBC egyik vezetője, Jeff Zucker viszont személyesen cáfolta a híreket, így egyelőre várat magára a nagy találkozás.