Komoly veszélyben egy megatáncos

Vágólapra másolva!
Az egyik táncos tehetség, Túri Lajos kedden egy emelésnél megsérült, így a TV2 műsorának stábja egyre gondterheltebb - és akkor még nem is beszéltünk Karsai Zita repedt lábfejéről vagy Baranya Dávid sérüléséről.
Vágólapra másolva!

A három Megasztár-széria alatt nem volt tapasztalható ennyi sérülés, ami a műfaj jellegéből érthető is. Korában inkább az influenza vagy a hangszálgyulladás számított ellenségnek, de most látványos, akrobatikus mozdulatokat kell tenniük a versenyzőknek, nem elég a magabiztos totyogás. A futballedzők is előszeretettel hivatkoznak sérüléshullámra egy-egy meccs előtt, most hasonló a helyzet, a csapatból ketten is bajlódnak valamivel.

Olter Wandát kellett emelnie kedden Túri Lajosnak, de a mozdulatnál beállt a dereka: az orvos, a koreográfusok, stábtagok sem tudják, hogy fog táncolni. Napi kétszer kap infúziót, és a kezelőorvos szerint, ha össze is tákolják, nagy fájdalmakat fog átélni a show alatt. Két saját, páros táncot kellene előadniuk a lánnyal - emelés nélkül pedig szinte értéktelenné válna a produkció. "Idegbecsípődése van, amitől az izomzat rögtön begörcsöl" - magyarázta Dr. Magyar Mátyás ortopéd szakorvos.

tv2

Bajban vannak

A vetkőzős képek felbukkanása mellett más gondja is akad ugyanakkor Karsai Zitának: ő beinjekciózva, repedt lábfejjel táncolt már a múlt héten is, a helyzet pedig semmit nem javult. Orvosa szerint ennél az is jobb lenne, ha törést diagnosztizálhatna, mert akkor legalább eltilthatná a lányt a mozgástól.

A magyar tehetségek mellett péntek este fellép még Sofia Boutella, Madonna háttértáncosa is.