Nem tyúk, nem a pótlására szánt tehén, hanem nyúl költözik be a hetedik brit Big Brother-sorozatba. Megfér majd az átszabott anyuka, a transzvesztita, a modell és a szépségkirálynő mellett.

Úgy tűnt, hogy egy tehénnel kell osztozniuk a Big Brother-házon a valóságshow új nagy-britanniai epizódjában a lakóknak. Az eddigiek során a lakóknak minden esetben egy csirkeólat is rendben kellett tartaniuk saját körletükkel együtt. A legnagyobb brit bulvárlap, a The Sun hétfői értesülése szerint azonban a rendezők a madárinfluenza miatt más háziállat után néztek. A legvalószínűbb jelölt sokáig egy tehén volt, amelyet a lakóknak mindennap meg kellett volna fejniük, ha tejhez akarnak jutni, ám ma reggelre kiderült, hogy egy hatalmas nyúl lesz a lakótárs. A BB7 - vagyis sorrendben a hetedik brit Big Brother - csütörtök este indul.

Jellemző, hogy ezek a show-k igen nehezen vannak meg erotika, szex nélkül, így a stáb gondoskodott róla, hogy ne legyen probléma a hellyel, kényelmesen legyenek a huncut lakók: a hálószobákba betettek három franciaágyat, a fürdőszobában pedig egy háromszemélyes kád helyezkedik el. A társaság összetétele sem egyszerű. Lea Walker 35 éves, elvált anyuka az egyik lakó, ő eladta a házát, hogy legyen pénze plasztikai sebészre, majd újravarrva pornófilmben szerepelt. A 23 éves Imogen Thomas korábban Miss Wales volt, tehát nem lehet nagyon csúnyácska - nyilván miatta is nézik majd a show-t a tinédzser fiúk. Lesz még rajtuk kívül modell és egy transzvesztita is.

channel 4

A tavalyi kert

A BB7 egyébként a sorozat eddigi hat évéhez képest két héttel tovább, 13 hétig lesz élvezhető a Channel 4 kereskedelmi adón. Itthon a BB második sorozata - a VV2 népszerűsége miatt - olyan nézettségi bukás volt, hogy előbb késő estére került, majd egy-két héttel korábban be is fejezték a műsort, szabadon engedték a megmaradt fiatalokat.