Szépségkirálynő a Barátok köztben

2006.09.12. 9:51

Horváth Éva is szerepet kapott az ország legnépszerűbb szappanoperájában. Túl nagy színészi feladatot nem jelent a munka: önmagát kell alakítania.

Horváth Éva évekkel ezelőtt már részt vett a sorozat szereplő-válogatásán, ám akkor nem kapott szerepet. Ennek megfelelően, némiképp váratlanul érte a felkérés, de örömmel mondott igent - írja a Blikk. "Annyit megsúghatok, hogy Bartha Zsolt révén kerülök képbe. Hogy miképp, az majd a novemberi adásból kiderül. Balogh Edinát pedig már korábban is ismertem, ő adott tippeket, hogy mire kell figyelnem" - nyilatkozta. Nem kell személyiségétől teljesen elütő karaktert megformálnia, csak önmagát kell adnia.

Forrás: www.horvatheva.com

A sorozat rajongóinak nemigen kell tartaniuk attól, hogy az RTL Klub leveszi műsoráról a Barátok közt-et, hiszen az elmúlt héten is kifogástalanul teljesített - nézettségi szempontból. Az AGB Nilesen szerint listavezető a 18-49-es célcsoportnál és a teljes lakosságnál. A legnézettebb adás kedden volt, 2 millió 22 ezer honfitársunk követte Berényiék kalandjait.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK