Jön a Kés/Alatt ötödik évadja

Vágólapra másolva!
Az FX újabb (és az eddigieknél több részt tartalmazó) évadokat rendelt a Kés/Alatt alkotójától, Ryan Murphytől.
Vágólapra másolva!

Hónapokig tartó tárgyalások után az FX végre megrendelte az ötödik (és még további két) évadot a plasztikai sebészek morbid kalandjait feldolgozó Nip/Tuck-ból (itthon Kés/Alatt). Három széria tehát még biztosan jön a sikersorozatból, ráadásul a következő évadra az epizódok számát is megemelték, az utóbbi időben bevált tizenötről huszonkettőre.

Murphy már el is kezdett dolgozni az ötödik szezon nyitóepizódján, amely a tervek szerint ősszel kerül a képernyőre. Állítólag azért készíthet most több részt, hogy minél jobban kibontakoztathassa tehetségét - de talán az is közrejátszik ebben, hogy Murphy az FX-szel egyidejűleg a 20th Century Fox Televisionnel is aláírt egy szerződést, melynek keretében új sorozatokat kell kiötölnie.

Egyébként azon sem lenne mit csodálkozni, ha a csatorna nem a másik szerződés tudatában lett volna ennyire bátor: az elmúlt három évben a Kés/Alatt rendkívüli nézőszámot produkált, főként a 18-49 év közöttiek körében. Maga az FX elnöke, John Landgraf is elismerően nyilatkozott a sorozatról: "Egyike a legcsodálatosabb, legfurcsább és legeredetibb tévésorozatoknak, amelyeket valaha készítettek" - mondta.