Jó nő a Gyilkos elmék közt

Vágólapra másolva!
A Gyilkos elmék egyik szereplője, Shemar Moore nyilatkozata szerint Geena Davis fogja helyettesíteni Mandy Patinkint a sorozatban.
Vágólapra másolva!

A Gyilkos elmék-ben Derek Morgant játszó Emmy-díjas színész, Shemar Moore beszédes kedvében volt a sorozatot leadó CBS sajtóturnéján. Tőle tudhatták meg az újságírók, hogy a csatorna valószínűleg már megtalálta a megfelelő személyt az eddig Mandy Patinkin által játszott szerepre - ebben az esetben a karaktert azonban már nem Jason Gideonnak fogják hívni, a helyettes ugyanis egy hölgy, Geena Davis.

Patinkin a múlt héten lépett le a sorozatból, először személyes okokra, majd kreatív véleménykülönbségre hivatkozva - nem először csinál ilyet, a Chicago Hope-ot ugyanígy hagyta ott annak idején. A CBS azonban, úgy tűnik, nem bánkódott sokat a színész távozásán, hiszen egyből elkezdték keresni a helyettesét.

A lehetséges nevek között állítólag szóba került Batman egykori alakítója, Michael Keaton is (ezt is Shemar Moore-tól lehet tudni), de a producerek nagy valószínűséggel inkább Geena Davist választják a szerepre. A színésznő szereplése tehát még nem biztos, Moore is "csak" a legesélyesebb jelöltként emlegette őt.

Geena Davist a nyolcvanas években olyan filmekben láthattuk, mint az Aranyoskám vagy A légy. Az Alkalmi turista mellékszereplőjeként Oscar-díjat kapott, és a Thelma és Louise Thelmájaként is jelölték. A színésznő tévés területen sem teljesen járatlan: készített már vígjátéksorozatot, mely egyszerűen a The Geena Davis Show címet kapta.