Az egész országot fogyasztja a TV2

Vágólapra másolva!
Béres Alexandra és Schobert Norbert útnak indul, hogy megmozgassák az egész országot - mellesleg ezzel vezetik be közös műsorukat, a Nagy Fogyás-t.
Vágólapra másolva!

Ősztől indul a TV2-n a Nagy Fogyás, melyre még mindig várják az alakjukkal elégedetlen, fogyni kívánó versenyzők jelentkezését. A műsor szlogenje ("Aki veszít, az nyer") jól mutatja, hogy miről is van szó: a valóságshow-rendszerű produkcióból az kerül ki győztesen, aki adott idő alatt a legtöbb kilót tudja leadni.

A formátum egyébként az Egyesült Államokból jön, az ott Biggest Loser címen futó műsort 2004 októberében láthatták először az NBC nézői. A produkció idővel több országban is figyelmet keltett, így Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában és Izraelben is a képernyőre került a helyi verzió.

Nálunk külön színt visz a műsorba, hogy gyakorlatilag a két eltérő felfogású fitnesszguru, Béres Alexandra és Schobert Norbert is versenyez egymással: előbbi Súly-kontroll nevű programját hirdeti, utóbbi pedig életmód-rendszerében bízik.

A két tréner csütörtökön országjáró körútra indul, mindenhol megmozgatják a helyieket, és a TV2 "casting-kommandójának" segítségével további szereplőket keresnek a műsorba.

Július 19. és 29. között hét helyszínen (Győrött, Budapesten, Balatonfüreden, Egerben, Debrecenben, Pécsett és Kiskunfélegyházán) csatlakozhatunk az országos fogyáshoz, a pontos helyszínekért és időpontokért ide tessék kattintani.