Beckhamék tévéshow-t kaphatnak Amerikában

Vágólapra másolva!
Még alig derült ki, hogy David Beckham Amerikában tölti a következő fociévadot, máris felröppent a hír, hogy valóságshow készülhet vele és feleségével.
Vágólapra másolva!

Sportberkekben nagy meglepetésnek számított, hogy Beckham a Real Madrid elhagyása után nem egy topcsapatba igazolt át (pedig érkeztek szép számmal ajánlatok), hanem a jobbára csak az Egyesült Államokban ismert Los Angeles Galaxyba. A döntés azért is volt meglepő, mert odaát még az európai focinak sincs kultusza (sokkal előrébb van a baseball, az amerikai foci vagy a kosárlabda), nem hogy magának Beckhamnek.

Éppen ezért az is különösnek tűnik, hogy feleségével együtt máris ajánlatot kapott egy valóságshow-ra, ráadásul nem is egy akármilyen kis városi csatornától, hanem egyenesen a Foxtól - legalábbis ezt szellőztette meg a People magazin. Az egyszerűen Living With The Beckhams munkacímet kapott sorozat a házaspár minden lépését követné, különös tekintettel arra, hogyan illeszkednek be a Los Angeles-i hírességek közé.

A csatorna egyik munkatársa így nyilatkozott a People-nek: "Jelenleg sem David, sem Victoria nem különösebben híresek az Egyesült Államokban, de ha saját show-juk lenne Amerika egyik legnagyobb csatornáján, az egyből a csillagokig repítené őket." Majd hozzátette, hogy a hasonló műfajban parádézó Osbourne család több milliós nézettségét szerinte Beckhamék is el tudnák érni.