Vágólapra másolva!
A világ legjobb női teniszezőinek egyike, Marija Sarapova egy tévésorozaton dolgozik, mely sportágát mutatná be "belülről".
Vágólapra másolva!

Marija Sarapova jelenleg ötödik a női teniszezők világranglistáján, de volt már úgy, hogy az első helyre került. Az orosz sportolónő nem csak tehetségéről, de szépségéről is híres, így - akárcsak honfitársnőjét, Anna Kurnyikovát - divat- és modellcégek halmozzák el ajánlataikkal.

Sarapova most a tévézésbe is szeretne belekóstolni: olyan témáról készít filmet, amit nagyon jól ismer, vagyis a profi női teniszezők világáról. A teniszcsillag természetesen belülről szeretné ábrázolni sportágát, vagyis leginkább azt tárná a nézők elé, hogy mi folyik az egyes versenyek során a háttérben. Az alapanyag, úgy tűnik, egy egész sorozatra elég lesz, amit a tervek szerint a CW csatorna fog levetíteni.

A megvalósítás érdekében a teniszcsillag Jacob Epsteinnel társult, aki olyan sorozatok írásában működött közre, mint például az L. A. Law, a Sliders vagy a Nyomtalanul. Epstein vállalta az executive produceri teendőket is, míg maga Sarapova társproducerként szól bele a sorozatgyártásba.

A produkció még a kezdeti stádiumban tart: Epstein és csapata csak most kezdik el írni a forgatókönyvet, így természetesen azt sem lehet tudni, hogy a kész sorozat mikor kerül majd adásba.