Csak 18 napot ült 180 helyett a Lost színésznője

Vágólapra másolva!
Michelle Rodriguez, a Lost egyik kiváló szereplője 180 helyett mindössze 18 napot töltött börtönben, túlzsúfoltság miatt kiengedték.
Vágólapra másolva!

Michelle Rodriguezt leginkább a Lost-ból ismerhetik a magyar tévézők, s felettébb hálátlan szerep jutott neki. Rögvest egy erőszakos fúriaként, egy harcos dominaként bukkant fel a képernyőn, hamar le is lőtte az olvasóink által legszebbnek megszavazott Shannont. Innentől kezdve már a nézők sem nagyon szerették, így Michael egy zavarodott pillanatban megölte Libby mellett Ana-Luciát is, azaz a Rodriguez által alakított karaktert.

A színésznő december 23-án a kaliforniai lynwoodi börtönben kezdte meg hathónapos börtönbüntetését - ugyanezen intézmény fogadta be rövidebb időre Paris Hiltont, Nicole Richie-t vagy Lindsay Lohant is. Rodriguezre 2003-ban háromévi próbaidőt szabtak ki ittas vezetés és közlekedési szabálysértés miatt, ám 2005-ben Hawaiin ismét részegen ült a volán mögé - a próbaidő megsértéséért kéthavi elzárásra ítélték, de amikor 2006 májusában bevonult a börtönbe, pár órán belül kiengedték, az intézmény túlzsúfoltsága miatt.

Többek között a Halálos iramban és a Bunyós csaj című filmekben is szereplő Rodriguez a rácsokat harmincnapos utcaseprésre és állomástakarításra váltotta, a próbaidejét pedig 2009-ig meghosszabbították. A feljebbviteli bíróság idén októberben azért szabott ki rá 180 napos börtönbüntetést, mert a közmunka elvégzését végül nem sikerült igazolnia, és a csuklóján viselt alkoholmutató szerint háromszor megszegte a rá kirótt absztinenciát - közölte akkor a városi ügyészség szóvivője.

lost-media

Friss hír, hogy nem kell leülnie a 180 napot, mivel Kaliforniában túlzsúfoltak a börtönök, és van olyan törvény, mely lehetővé teszi, hogy a nem erőszakos cselekedet miatt bezárt női rabokat, büntetésük mindössze tizedének letöltése után elengedhesse a fegyintézet. A színésznő immár szabad - olcsón megúszta.