Vágólapra másolva!
Március 18-tól indul az AXN-en a Reaper - Démonirtók, amely a Sátánnak eladott fiú kalandjait meséli el, humoros formában.
Vágólapra másolva!

Sam Oliver a lógós fiatalok mindennapi életét éli, ideje nagy részét videójátékokkal tölti - egyedül azt nem érti, hogy szülei miért bánnak olyan keményen az öccsével, mikor neki mindent megengednek. A 21. születésnapján megkapja a magyarázatot, ami nincs igazán ínyére: kiderül, hogy születésekor eladták az ördögnek, akit innentől kezdve szolgálnia kell.

A szülők annak idején az apa életben maradásáért kötötték az alkut a Sátánnal, miszerint neki áldozzák elsőszülött gyereküket. Samnek így 21 éves korától kezdve az a dolga, hogy összegyűjtse a pokolból megszökött bűnös lelkeket, és visszaszállítsa őket a lángok közé - a Pokoli szolgálat története elevenedik tehát meg, csak épp nem kemény akciófilm, hanem morbid vígjáték formájában.

Samet Bret Harrison játssza, aki feltűnt például a Narancsvidék-ben, de komikusi vénáját is megmutatta már a The Loop című vígjátéksorozatban. Az ördög szerepében Ray Wise-t láthatjuk, aki a tévénézők emlékezetében a Twin Peaks Leland Palmerjaként maradhatott meg.

A Reaper egyébként új sorozat, eredetileg 2007 szeptemberében debütált a CW csatornán. Azóta Kanada és Ausztrália mellett több európai országban (Spanyolországban, Nagy-Britanniában) is bemutatták - az AXN-en március 18-tól, keddenként 21 órától láthatjuk.