Nemcsak a Megasztár keres énekeseket

Vágólapra másolva!
A Megasztár 4 mellett újraindul a TV2-n a Popdaráló is, ahova szintén énekeseket keresnek - a jótorkúak helyett inkább olyanokat, akik tudják a szöveget.
Vágólapra másolva!

A TV2 karaokeműsora, a Popdaráló második körét kezdi az ősszel, amihez természetesen vállalkozó szellemű játékosokra is szükség van: "Ha kívülről fújod a slágereket, ha kapásból folytatsz bármilyen dalt, amit elkezdünk neked, akkor te vagy a mi emberünk!" - hangzik a felhívás.

Mert, mint tudjuk, a Popdaráló-ban nem a hang, hanem a szöveg a lényeg. A közreműködő gárda - Kovács Áron és a Popdaráló Band - marad a régi, a műsor viszont némileg megújul: az ígéret szerint az eddiginél is látványosabb lesz, és új feladatokkal is meg lehet majd nyerni a több millió forintos fődíjat.

A játékosok castingja már elkezdődött, július 31-ig lehet jelentkezni a [email protected] e-mailcímen vagy a 06-30-30-30-701-es telefonszámon.

A Popdaráló egyébként tavasszal startolt a TV2 képernyőjén, egy amerikai műsor, a The Singing Bee alapján. Kovács Áron ekkor vált a csatorna régi-új arcává: korábban a TV2 Mobil Party-ját vezette, utána pedig az MTV-n láthattuk a Luxor-show-ban.