Két szexista pasi - meg egy félrenevelt kicsi

Vágólapra másolva!
A Parents Television Council, a Szülők Televíziós Tanácsa mindig talál támadható műsort az USA-ban: most épp Charlie Sheen szituációs komédiája találtatott vérlázítóan szexistának.
Vágólapra másolva!

A Parents Television Council, a Szülők Televíziós Tanácsa egy szigorú szervezet az USA-ban, mely azonmód felemeli szavát, ha túl erőszakos jelenetet lát délután vagy főműsoridőben, ha animációs, gyerekeknek szóló filmben agresszióval találkozik, ha sok a véres jelenet. A PTC aktivistái rögvest jelentenek, ha szerintük valamilyen műsorszám nem a megfelelő kategóriába kerül, és rendszeresen közlik a legnézhetetlenebb borzalmak listáját, amelyen szereplő sorozatokat senkinek nem ajánlanak. Missziójuk, hogy felelősségtudatot verjenek a több nézőért egyre több erotikus tartalmat és erőszakot mutató tévécsatornákba, szeretnék elérni, hogy a műsorok pozitív, családbarát üzenetet hordozzanak.

Szabályos időközönként szégyentáblára kerül egy-egy sorozat, melynek nyelvezete, képi ábrázolása nem felel meg a PTC követelményeinek - a sokat szidott sorozatok esetében pedig a reklámozók is óvatosabbak lehetnek. Korábban például a Kés/Alatt kapott kritikákat, most épp a Két pasi - meg egy kicsi van soron.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]