Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Kutyakölykök, Bad Boyz: nem volt elég adásidő

Vágólapra másolva!
A figyelmes tévézőnek feltűnhetett, hogy a pár nappal korábban rögzített Esti Showder-ben épp az a négy előadó jelent meg, akik pár nappal később bejutottak az RTL-es show döntőjébe.
Vágólapra másolva!

A Csillag születik-et élőben veszik fel (néhány vendégsztár saját produkcióját leszámítva, ezeket a show előtt rögzítik pár órával), az Esti Showder viszont jóval a képernyőre kerülés előtt forog. A tegnap, december 17-én látott adást például múlt szerdán, tehát nyolc nappal az adásba kerülés előtt már felvették, és internetes fórumozók hamarosan összeesküvés-elméleteket kreáltak, hiszen épp az a négy szólista volt Fábry vendége, aki három nappal később, az élő Csillag születik-ben továbbjutott.

Felmerül a kérdés: Kovács Kristóf tudott előre a négy döntős személyéről, vagy már eleve az RTL Klubnál eldőlt, kiket kell futtatni? A Kutyakölykök és a Bad Boyz című produkciók nem fértek volna be a műsorba?

Forrás: [origo]

Az Esti Showder producere külföldön van, nem tudtuk elérni, de a csatorna kommunikációs igazgatója választ adott. "Természetesen mind a hat produkció vendége volt a Showder-nek, a Csillag születik szombati adása után viszont a két kieső produkció a vágóasztalon a Showder-ből is kiesett, amelynek elsősorban egyébként terjedelmi okai voltak. Aki szeretné látni az adásból kimaradt két beszélgetést, az RTL Most oldalán ma délutántól megtekintheti" - mondta Rényi Ádám.

A Showder vágott adása fenn van már az interneten, elköszönéskor látható, hogy valóban ott volt a stúdióban a két táncos csapat is. A képen a Fábryhoz látogató Kutyakölykök.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről