Veronica Mars helyett Veronica Moon

Vágólapra másolva!
A Veronica Mars alkotója, Rob Thomas nem tud elszakadni egykori sorozata hősnőjétől, Kristen Belltől.
Vágólapra másolva!

A Veronica Mars vége óta rebesgetik egy mozifilm készülését, de az ötletgazda, Rob Thomas és a csinos címszereplő, Kristen Bell már korábban összejönnek egy közös projektre.

Bell márciusban fog vendégszerepelni Thomas új sorozatában, a Party Down-ban, amely a Veronica Mars-ban szereplő más színészeknek is munkát ad: játszik benne például Adam Scott, aki a Veronica Mars-nak ugyan csak egy epizódjában tűnt fel, de Bell így is megkedvelte, és már alig várja az újbóli közös munkát - legalábbis ezt nyilatkozta az E! Online-nak.

A Party Down amúgy egy csapat színészről szól, akik Los Angelesbe költöztek, hogy megcsinálják a szerencséjüket, de csak egy catering céget sikerül összehozniuk, amellyel különféle izgalmas rendezvényeken (melegesküvőn, maffiatalálkozón, pornófilm-díjátadón) látják el az étel- és italszolgálatot.

Bell egy rivális csapat, a "roppant hatékony és jó megjelenésű" Valhalla Catering Team vezetőjét fogja játszani. Ha más nem is, az új karakter neve biztosan utal a Veronica Mars-beli szerepére, hisz a Party Down-ban ugyanúgy Veronicának fogják hívni, csak a Mars helyett egy másik égitestet, a Moont (Hold) kapja vezetéknévnek.

A színésznő a Veronica Mars után játszott a Hősök-ben, hangja pedig jelenleg is hallható a Gossip Girl-ben (magyarul Pletykafészek), eredetiben ugyanis ő narrálja a történeteket. 2009-re már öt filmes bemutatója van előjegyezve, talán egyszer a Veronica Mars moziváltozata is elkészül.