Lost: eltűnik az egyik szereplő

Vágólapra másolva!
A Lost-ban Julietet játszó Elizabeth Mitchell szerepet kapott egy frissen megrendelt sorozatban.
Vágólapra másolva!

Elizabeth Mitchell a következő tévés évadtól a V: The Series című sci-fi sorozatban fog játszani, ami egyúttal azt is jelenti, hogy fel kell adnia Lost-beli szerepét.

A sorozat rajongóinak (legalábbis azoknak, akik kedvelik Juliet karakterét) azonban nem kell teljesen kétségbe esniük, az Entertainment Weekly tudósítása szerint a színésznő csak egy időre tűnik el a sorozatból, később visszatér pár epizódban. Mindenesetre rendszeres szereplőként kiírják a történetből.

Mitchell új sorozata egyébként a V című sci-fi klasszikus újragondolása: a történet szerint a Földre idegenek érkeznek, állítólag békével, minek bizonyítására számos előnyt kínálnak az emberiségnek - a háttérben azonban más szándékok állnak, amiket egy ügynök próbál felderíteni.

A színésznő a Lost előtt is szerepelt már pár sorozatban, a Vészhelyzet-ben például tizennégy részen keresztül alakította dr. Kim Legaspit. A kilencvenes évek közepétől számos vendégszerepben láthattuk, többek között a Sentinel, a JAG, a Kerge város, a Helyszínelők és a Doktor House egy-egy epizódjában.