Két pasihoz költözik a Csillagközi romboló szőkesége

Vágólapra másolva!
A Csillagközi romboló-ban látott Tricia Helfer szerepet kapott a Két pasi - meg egy kicsi-ben.
Vágólapra másolva!

A Battlestar Galacticá-ban, vagyis a Csillagközi romboló-ban Tricia Helfer a Hatos névre keresztelt cylont (emberszabású robotot) játssza, de valószínűleg nemcsak a sci-fi rajongói kedvelik, hisz az FHM legszexisebb nőket felvonultató listáján tavaly a nyolcadik lett.

A színésznő most egy emberibb és viccesebb karakert jelenít meg a Két pasi - meg egy kicsi-ben: annak a Chelsea-nek a barátnőjét játssza, aki már a Viasaton jelenleg futó hatodik évadban is feltűnik, később pedig komolyabb szerepet is kap.

A Helfer által játszott lány épp egy szakításon esik át, így sokszor múlatja az időt Chelsea-vel. Megfordul Harperék házában is, ahol - ismerve Charlie-t - nyilván megkavarja kicsit az addigi viszonyokat. Helfert az amerikaiak november 16-án láthatják a Két pasi - meg egy kicsi-ben, arról egyelőre nincs hír, hogy több epizódban is megjelenik-e.

A Csillagközi romboló szőkeségét korábban a Minden lében négy kanál-ban láthattuk komolyabb tévés szerepben, de feltűnt például a Helyszínelők, az Odaát vagy a Chuck egy-egy epizódjában is.