Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Kate Winslet az HBO-nak dolgozik

Vágólapra másolva!
A postás mindig kétszer csenget szerzőjének egy másik könyvéből készül minisorozat az HBO-nál, a főszerepet Kate Winslet játssza.
Vágólapra másolva!

A felolvasó-ért Oscarral jutalmazott (és a díjra még ötször jelölt) Kate Winsletet ritkán látni tévés produkcióban: az IMDb tanúsága szerint utoljára 1993-ban vállalt ilyen munkát, a Casualty című kórházi sorozatban - és az is csak egy vendégszerep volt.

A színésznő az HBO készülő minisorozatában, a Mildred Pierce-ben viszont a címszerepet alakítja, egy erős asszonyt, aki a gazdasági világválság idején egyedül neveli gyerekeit, és mindent megtenne családja boldogulásáért. A széria alapjául A postás mindig kétszer csenget írójának, James M. Cainnek a regénye szolgál, melyből 1945-ben már készült egy filmváltozat: Winslet karakterét akkor Joan Crawford játszotta.

A mostani, összesen ötórás verziót Todd Haynes rendezi, akitől a magyar közönség olyan darabokat láthatott, mint a Velvet Goldmine vagy az I'm Not There - Bob Dylan életei. Haynes a forgatókönyvet Jonathan Raymonddal együtt jegyzi, aki korábban pedig a Wendy és Lucy-ért volt felelős.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről