Biztosan elhagyja főszereplője az Office-t

Vágólapra másolva!
Steve Carell már az NBC csatornának is bejelentette távozási szándékát: még egy évad, és a szerepért Golden Globe-díjjal jutalmazott színész elhagyja a sorozatot.
Vágólapra másolva!

Steve Carell, a The Office főszereplője 2010 májusában közölte először a sajtóval távozási szándékát, de immár a sorozatnak az USA-ban otthont adó NBC-nek is bejelentette, hogy elhagyja a szériát. A legtöbb sorozatszínész hétéves szerződést köt egy-egy produkció rajtjánál, Carell esetében ez jár le 2011-ben.

A csatornánál a főműsoridős szórakoztató programokért Angela Bromstad felel: a vezető szerint Michael Scott megformálójának távozása nyilvánvalóan hatással lesz a sorozatra, de nagyon hisznek a forgatókönyvírókban és a maradó színészekben, így a széria folytatását tervezik a főkarakter kiírása után is.

A színész 2006-ban Golden Globe-ot kapott alakításáért, de emellett Carell és a 2005 óta futó, remake-ként átvett sorozat is számos Emmy-jelöléssel bír. A The Office Magyarországon jelenleg a Comedy Centralon és a Tv6-on látható.