Műsorvezetőt keres a Megasztár: Gregor Bernadettet is megnézték

Vágólapra másolva!
Till Attila mellé keres műsorvezetőt a Tv2 a nyár végén rajtoló ötödik Megasztár-ba: Gregor Bernadett is kipróbálta magát a castingon.
Vágólapra másolva!

Gregor Bernadett is kipróbálta magát a Tv2 műsorvezető-válogatásán: a csatorna Till Attila mellé keres műsorvezetőt a legkésőbb szeptemberben induló, ötödik Megasztár-ba. A színésznő a Blikknek elmondta, hogy az élő műsorban rengeteget kell improvizálni, nem úgy, mint a színpadon, ezért számára ez óriási feladat.

"Nem ez a foglalkozásom, ezért még jobban oda kellett tennem magam. Mivel Tilla partnerét keresik, természetes, hogy ő is ott volt a válogatáson. Első feladatként beköszöntést kellett felolvasni egy súgógépről, majd Tillával karöltve az egyik versenyzőt kellett meginterjúvolni. A legnehezebb és legösszetettebb helyzet pedig az volt, amikor a döntő utolsó egy percét kellett előadni, azt, amikor kiderül, hogy ki nyerte a Megasztár-t. Örülnék, és boldog lennék, ha sikerülne, vonz ez a műsor" - nyilatkozta a lapnak.

Gregor Bernadett korábban már volt a Tv2 egyik ismert arca, sokáig játszott a Jóban Rosszban című szappanoperában, ám 2009 elején felmondott neki a produkció - hivatalos indoklás szerint elfáradt a karakter, ám inkább gazdasági megfontolások, költségcsökkentés állt a háttérben.