Charlie Sheen köpönyegforgató árulónak tartja régi barátját

Vágólapra másolva!
A Két pasi - meg egy kicsi két férfi főszereplővel lett sikeres: Sheen mellett Jon Cryer is kedvelt figurát alakított. A balhés színész immár neheztel a régi bajtársra.
Vágólapra másolva!

Miután Charlie Sheent sorozatos botrányai és a széria producerét, Chuck Lorre-t erősen kritizáló beszólásai után kirúgták a Két pasi - meg egy kicsi-ből, a színész pályatársa ellen fordult: úgy véli, hogy Cryernek választania kellett volna, hogy vele van a nehéz időkben, vagy a "trollokkal" (tehát a gyártó Warner Bros. és a CBS mellett áll), de mivel nem érzi, hogy segítene rajta, nyilvánvalóan az ellenséget erősíti.

cbs

A 45 éves színész az E! Newsnak nyilatkozott: "Jon fel sem hívott. Ő egy köpönyegforgató, egy áruló, egy troll" - mondta. Sheen szerint, ha a sorozatban a testvérét alakító Cryer mégiscsak felhívná telefonon, akkor is késő lenne. Hozzátette, hogy majd ha sokmillió dolláros filmekben kap főszerepet, akkor Cryer nyilvánvalóan könyörögni fog neki egy mellékszerepért, de akkor majd emlékezteti arra, hogy egykoron hátat fordított neki.