Kivágták Charlie Sheent saját sorozatából

Vágólapra másolva!
Nem lesz többet Charlie Sheen a Két pasi - meg egy kicsi szituációs komédiában: elvileg nem a sorozatnak otthont adó CBS, hanem a gyártó cég, a Warner Bros. rúgta ki a balhés színészt. Amerika legnézettebb szitkomjának sorsa kétséges.
Vágólapra másolva!

Charlie Sheen korábbi botrányai miatt a Két pasi - meg egy kicsi című szituációs komédiát gyártó Warner Bros. bejelentette, hogy nem dolgozik tovább a problémás színésszel, annak ellenére, hogy a sorozat évek óta ragyogó nézettséggel fut, Sheen pedig abszolút főszereplő: cinikus, piás nőcsábászt alakított Charlie Harper néven.

Per várható, mert Sheen ügyvédje szerint a le nem forgatott részekért is jár pénzt a színésznek - korábban az amúgy is rekordnak számító 1,8 milliós dollár per epizódos gázsiját próbálta meg feltornázni hárommillióra. A sorozat jövőjéről még nem döntöttek, elképzelhető, hogy mással folyatódik, de az is, hogy véget vetnek neki. A csatorna mindenesetre két évre biztosította, hogy ne maradjon nézett komédia nélkül, mert az Így jártam anyátokkal szereplőivel hosszabbított 2013-ig.

Forrás: AFP

A Két pasi - meg egy kicsi itthon a Viasat3-on dupla adásokkal fut: a pénteki első rész 3,6, a második pedig 5,8 százalékot ért el kereskedelmi célcsoportban, a legdurvább műsorsávban, a VV4 riválisaként.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!