Még nyolc új szereplő érkezik az Éden Hotelbe

Vágólapra másolva!
A Viasat3 valóságshow-jában tíz szereplő maradt a Karib-tenger partján épült házban, de nyolcan érkeznek még a következő hetekben, hogy versenybe szálljanak a 25 milliós fődíjért.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel tízfős alapcsapatából még heten versenyben vannak a fődíjért, hárman pedig később érkeztek, de sikerült megmaradniuk az észak-kolumbiai Santa Martához közel eső, bekamerázott, tengerparti ingatlanban. A játék eleje óta tíz játékos esett ki, volt, aki rögvest az első héten (Rea), más hosszabban volt játékban, de kiutálták (Szöszi). Több olyan fiatal is akadt, aki csak két-három napig lehetett benn, így Szandi, Nikol vagy Tünde csak rövid időt kapott a bizonyításra. Miután a Viasat3 elárulta a forgatás után, hogy huszonnyolc ember próbálkozott a realityben, kiszámolható, hogy még nyolcan tesznek próbát a következő hetekben.

viasat3

Legutóbb, az április 14-ei adásban a magát túltaktikázó, indokolatlanul magabiztos Levi esett ki, mivel annyira biztosra vette, hogy őt választja Kriszta, hogy a különleges engedéllyel a játékba visszaszivárgó Dani jelenléte sem feszélyezte. A 32 éves sportszergyártó viszont titkos küldetéssel került vissza a játékba, az volt a feladata, hogy három nap alatt állítsa maga mellé a megzavarodott, 25 éves kisteleki újságírólányt: mivel ez sikerült neki, visszakerült a realitybe, a jászkarajenői focista pedig - aki a Bibliát vitte magával a kolumbiai tengerparti üdülésre - elbúcsúzott.