Péntek 13 a Csillag születiknél: ketten is kórházban

Vágólapra másolva!
Az RTL-es tehetségkutató show pénteki próbáján komoly baleset érte az Appril Project fiatal táncosát, akit mentő vitt kórházba, így a negyedik élő show-ban a csapatnak nélkülöznie kell őt. Egy stábtag leesett a lépcsőn, szintén kórázba került, egy másik táncos pedig karambolozott.
Vágólapra másolva!

Május 13-án, pénteken az Appril Project csapata éppen a szombati élő show-ra próbált, amikor megsérült a legfiatalabb táncosa: az egyik társa véletlenül erőből fejbe rúgta. A fiú földre zuhant, és néhány pillanatra elveszítette az eszméletét - közölte az RTL Klub. A stáb rögtön mentőt hívott, ezután a fiatal táncost elszállították a János Kórházba, ahol agyrázkódást állapítottak meg nála. Bár jobban van, az orvosok mégsem javasolják, hogy színpadra lépjen, ezért az Appril Project nélküle küzd a továbbjutásért a negyedik élő show-ban.

További csapások sújtják a Csillag születik-et: pénteken egy próbára tartó háttértáncos karambolozott, egy RTL-es stábtag - aki a stúdió nézőinek ültetéséért felelős - leesett a nézőtér lépcsőjéről, így őt is kórházba vitték, Szabó Ádám harmonikásnak pedig a hangszere romlott el, amely nékül bajosan tudna fellépni.

Friss: Timi Chen búcsúzott szombat este