Röviddel az amerikai premier után itt A cég tévésorozat

Vágólapra másolva!
A Sony Pictures Television (SPT) az AXN csatorna számára forgat sorozatot. A cég (The Firm) 2012 februárjában debütál, a Sony Pictures Television családjába tartozó műsorszolgáltatók az USA-beli premier után pár héttel azonos időben, február 19-én tűzik műsorukra világszerte.
Vágólapra másolva!

A produkció alapját John Grisham amerikai regényíró 1991-ben publikált regénye A cég (The Firm), illetve az ez alapján 1993-ban, Tom Cruise főszereplésével, azonos címmel bemutatott hollywoodi kasszasiker adta. A film folytatásaként megvalósuló széria Magyarországon az SPT csatorna családjába tartozó AXN televízión debütál február 19-én. A sorozatot 111 helyen, többek között Ázsiában, Latin-Amerikában, Közép-Európában, Olaszországban, Afrikában és Oroszországban is műsorra tűzik, körülbelül 20 nyelven sugározzák majd.

axn

A színészgárdában olyan neveket vonultatnak fel, mint Josh Lucas (Mindenütt nő, Egy csodálatos elme) Juliette Lewis (Született gyilkosok), valamint Tricia Helfer és Callum Keith Rennie, akiket a sci-fi műfaj kedvelői a Csillagközi romboló széria kapcsán ismerhetnek. Az új dráma producerei Lukas Reiter - akinek nevéhez fűződik többek között a Különleges ügyosztály (Law & Order) - valamint John Grisham, a sorozat alapjául szolgáló könyv írója.