Férfi tévézőket vesztett a TV2 az ÖsszeEsküvők miatt

Vágólapra másolva!
Simon Zsolt szerint a klasszikus valóságshow-k kiégtek, az ÖsszeEsküvők pedig "bizonyos célcsoportnak nem volt elég vonzó". A TV2 vezérigazgatója a Napi Gazdaságnak nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

"Úgy tűnik, hogy az Összeesküvők és a Való Világ párhuzamos futása miatt a klasszikus valóságshow-k kiégtek. Azon túl ugyanis, hogy az Összeesküvők nem hozta a várt eredményeket, a többi csatorna hasonló műsorainak nézettsége is csökkent a korábbiakhoz képest. A nézettségi adatok azt jelzik, hogy az emberek elfordultak ettől a formátumtól, és a filmek irányába nyitnak" - mondta, hozzátéve, hogy Magyarországon a csatorna rendelkezik a legnagyobb filmkapacitással.

Forrás: [origo] Mudra László

"A konkurens csatornán futó Való Világ tavasszal nagyon jól teljesített, ami azt sejttette, hogy ebben még több szezon van. Tévedtünk. A nemzetközi formátumpiacon a legsikeresebb műsoroknak van valóságelemük, így amikor formátumot kerestünk, azért került napirendre a Perfect Bride, mert a valóságelem mellett az anyák, anyósok jelenléte miatt van benne egy csavar is. Aztán bebizonyosodott, hogy az effajta párkereső, családi intrikákkal színesített műsor bizonyos célcsoportnak nem elég vonzó. Az Összeesküvők a kereskedelmi szempontból nagyon értékes fiatal, bevásárló nők körében nagyon népszerű volt, de a férfiakat teljesen elveszítettük ezzel" - tette hozzá.