Kielégítő lezárást kap az RTL sorozata

anna torv, ausztrál színésznő
Vágólapra másolva!
Itthon Rejtély címen megy a Fringe, amely gyorsan a végkifejlet felé közeledik. Anna Torv szerint nem feltétlenül vidám, de nem is szívszorítóan nyomasztó lesz a finálé.
Vágólapra másolva!

Olivia Dunham karakterét viszi az RTL-en Rejtély címen látható Fringe-ben Anna Torv, aki a TV Line-nak mesélt a végjáték felé haladó széria lezárásáról. A színésznő szerint a Fox sci-fi sorozatának vége nem lesz feltétlenül nagyon vidám, ugyanakkor nem kap nagyon drámai lezárást sem. "A filmekben lehet szomorú vég, de a tévé másképp működik. Egy sorozat elkészítése olyan sok időt visz el, hogy amikor végérvényesen elköszönsz, akkor az a jó, ha a néző elégedett marad." Ez nem jelenti, hogy boldog csókban forr össze minden szereplő, ugyanis lesznek olyanok, akik nem járnak jól, megfizetnek korábbi tetteikért.

Forrás: AFP

A Fox hosszas kivárás után végül 2012 áprilisában rendelte be a Rejtély ötödik, egyben utolsó évadját, amely 13 részt kap arra, hogy frappáns módon zárja le a sztorit. Az első szezont az USA-ban még tízmillióan nézték átlagosan, a harmadikat már csak 5,8 millióan, az esés pedig később is folytatódott, ezért volt bizonytalan a folytatás (a Foxnál a Terra Nova például 10 millió nézővel bukott, nem kértek belőle többet).