Krisztián idegrendszerét féltettem - Keresztes Ildikó kiesésről

keresztes
Vágólapra másolva!
Miután a három férfi zsűritag kiejtette Zámbó Krisztiánt az X-Faktor-ból, mentora a műsor után bevallotta, hogy ő is Jimmy fiát küldte volna haza, ha döntenie kellett volna. Keresztes szerint Stone mindig sokkal kiegyensúlyozottabb volt a műsorfolyam során.
Vágólapra másolva!

"Picit tudok örülni a dolognak, a kiesésnek, mert nekem fájt a sok támadás, méltatlannak éreztem ezt a sok bántást. Lehet, hogy neki több időre van szüksége, de féltettem már a gyereket, az idegrendszerét. Krisztián nagyon jó úton halad, és a közönség fogja hallgatni az ő lemezét. Én pedig a világ legerősebb asszonya vagyok, mert minél jobban letörnek, annál magasabbra szállok" - összegezte az elmúlt heteket Keresztes Ildikó a Cool tévén. Stone-t ugyan látta összetörve, de biztos benne, hogy átmegy a falon is, Zámbó Krisztián teljesítményéről pedig belátta, hogy hullámzó volt, de szerinte indokolatlanul sok támadást kapott mentoráltja az elmúlt hetekben.

Hogy ő kit küldött volna haza? "Mind a kettőt nagyon szeretem, de mindig őszinte voltam. Mindig a lelkem adja meg a választ. Való igaz, hogy Stone mindig sokkal kiegyensúlyozottabb volt, Krisztán pedig nagyobb kapufákat lőtt, de neki borzasztóan jó adottságai vannak, hogy jó énekes legyen. Nem könnyű neki, meg kell birkóznia azzal a hozománnyal, ami kapott" - magyarázta, majd bevallotta, hogy ő is ifjabb Zámbót tette volna ki a műsorból.

Forrás: rtl klub

Stone persze nem lógatta orrát, nyilván lecsúszik majd egy-két ital szombat éjjel, háromszor is a kiesés széléről táncolt vissza, alig pár hét alatt. "A párbajhősöket is mindig eltalálja végül egy golyó, nem lehet mindig nyerni. Nagy teljesítmény megnyerni három párbajt, de most jön csak a java. Van valami a génjeimben, ami lehetővé teszi, hogy ilyen erősen küzdjek" - adott szakaszerű elemzést Ördög Nórának az After X-ben.

Olvasnivaló: Jimmy dalával esett ki ifjabb Zámbó