Összejönnének a képernyőn Dawson és a haverok

Vágólapra másolva!
James Van Der Beek szerint egy akadálya van annak, hogy feltámadjon a sorozat, akár egy tévéfilm formájában: egy jó forgatókönyv hiánya.
Vágólapra másolva!

A Dawson és a haverok főszereplője, James Van Der Beek jelezte, hogy amennyiben valaki előáll egy briliáns ötlettel arra vonatkozólag, hogy miképp álljon össze a régi csapat, akkor nagyon szívesen részt vesz a széria feltámasztásában. A színész az Entertainment Weeklynek beszélt erről.

Michelle Williams, aki Jen Lindley karakterét vitte, már jelezte korábban, hogy ő nagyon szívesen benne lenne. James Van Der Beek (a képen) ezen csak mosolyogni tud, jókat derül, ha erről olvas: "Könnyű neki ilyeneket mondani, az ő karaktere halott" - jegyezte meg.

Forrás: Michael Kovac / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

A Dawson és a haverok (1998-2003) egy filmrendezői ambíciókat tápláló kamaszfiú iskoláséveit dolgozza fel. A történet egy amerikai kisvárosban (Capeside-on) játszódik, és akkor kezdődik el, amikor Dawson és barátai középiskolába kerülnek.

Érdekesség, hogy a sorozat ötlete, a többek között a Sikoly-sorozatot és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron-t is jegyző Kevin Williamson fejéből pattant ki, aki saját kamaszkorát idézte meg a történettel. Az élmények filmre vitelében Paul Stupin producer segített neki, aki egy másik klasszikus tinisorozat, a Beverly Hills 90210 születésénél is jelen volt. A szériában játszott Katie Holmes, Tom Cruise felesége is.