Éden Hotel: ilyet a pultos sem látott még

Éden Hotel
Vágólapra másolva!
A Viasat3 valóságshow-jából kiesett Noémi, három pár maradt az utolsó hétre.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel május 17-i adásában újfent párválasztó ceremóniára került sor: a kiszámítható menetrend alapján szerveződő párosok összeállása után egyedül maradt a játék naivája, Noémi, aki nem akart lelkiismeret-furdalást okozni a Máté-Edina duónak, ezért inkább beállt Roland mögé. Ott azonban már ácsorgott lány, konkrétan Szöcske, és mivel a fiú őt választotta, a szlovákiai magyar lány repült a játékból. Nem biztos, hogy egyszerű vesztes, mert Edinával megbeszélték, ha a másik nyer, akkor ad barátnőjének egymillió forintot (párban maximum 25 millió nyerhető).

Forrás: viasat3

A már-már hagyományos sírás, ölelkezés után dinamikus vedelés vette kezdetét, és miközben az egyre illumináltabb lányok azzal foglalkoztak, hogy - a mexikói pultos nem csekély döbbenetére - szívószálakat dugdossanak orrlyukukba, fülükbe és szájukba, Máté észrevétlenül megint csak bambára itta magát. A szívószálas akcióról kép alább:

Forrás: viasat3

Az eseményeket egész nap képernyőkön át figyelte az előző széria három játékosa, Aliz, Ádám és Kristóf, szakértőként elemezték az interperszonális kapcsolatokat - ők valószínűleg bemennek még egy-két adásra. Ugyancsak feltűnik a végén pár régi játékos, az előzetes alapján Krisztián lesz az egyik.