Mester Tamással viccelődtek, és kiszórták Fenyő Iván húgát a Voice-ban

Vágólapra másolva!
A TV2-es tehetségkutató negyedik adása után Somló Tamás csapata majdnem összeállt, de Mező Misinek is kilenc énekese van. Még két castingadás, és jönnek a párbajok.
Vágólapra másolva!

A castingidőszakról készült negyedik összefoglaló adást az épp a SuperTV2-n műsort kapott Fenyő Iván húga, Fruzsina nyitotta, ám az eddig főképp dzsesszt éneklő, vörös lányra nem fordult meg senki - utólag persze dicsérték produkcióját, de azzal nem ment semmire a színész testvére. Egy saját dallal érkező fiú eztán simán bejutott, Caramel lett a segítője, egy Frankie nevű srác viszont az Up! együttes egyetlen slágerével, a Süt a nap-pal (amit homályos emlékeink szerint egy Friderikusz-műsor tett ismertté országszerte, valamikor a földtörténeti őskorban) elég gyorsan kipottyant.

Forrás: TV2

Ugyancsak kihullott egy férfi, aki pedig azzal védekezett, hogy megnyerte a Dunakanyar Legjobb Hangja-versenyt, más pedig a Tankcsapda egyik számát próbálta előadni, különös feldolgozásban, musicalformában - mondjuk azt, hogy igen szerény sikerrel. Eztán Pap Attila jött, akinek nem túl stresszes a munkája, biztonsági őr az MTK-pályán, mutatták is, amit a holt üres, stadionnak hívott, továbbra is lerobbant pályán bóklászik (meccs alatt is felvehették volna, ott akkor sincs tumultus). Neki egy köre még biztos lesz, Somló védenceként.

Somló különben nem sokat tett eddig a műsorhoz, most a több Megasztár-ban zsűriző Mester Tamással poénkodott - azzal, hogy ő most a mester, illetve Tamás is egyben. Malek Andrea ebben az adásban talán kevesebbet nevetgélt indokolatlanul, Mező épp annyira extrovertált volt, mint korábban (ami egy ilyen show-ba kell is), Caramel pedig a szokásos, elnéző, szerény formáját hozta, aki akkor sem szólt be keményen, ha tényleg hamis volt valaki. Mert ilyen volt Harót Balázs, aki többször vokálozott Caramel-koncerteken: a volt Megasztár-nyertes ugyan gombot nyomott, fordult, de nem ismerte fel előzőleg a párszor bizonytalan, egykori kollegája hangját.

Forrás: TV2

Volt még egy mutatós, Réka nevű lány Nagyváradról, akinek többen is ajánlatot tettek, egy Balázs Olivér nevű pocakos, hosszú hajú, tetovált rocker, aki ilyen külső mellé egy szokatlanul érzelmes, lassú nótát választott, majd azzal lepte meg a nézőt, hogy nem a rocker kinézetű Magna Cum Laude-frontembert, hanem az LGT tagját kérte mesternek. Gyöngyösi Tamás kisfilmje alapján egy affektáló, öntelt, felszínes fazonnak tűnt, de jó Doors-dalt választott, be is jutott - annak ellenére, hogy olyan válogatott közhelyekkel fárasztotta a nézőt, mint a "kitartó munka egyszer meghozza a gyümölcsét" vagy "a zenéhez kell a lélek".

Forrás: TV2

A vége felé a tévéző meg megnézhette, miképp esik darabokra egy kisbolti eladói státuszba kényszerült, egykor Padödö-vokalista asszony álma, majd meghallgathatta a zeneiparba épp visszatéri készülő Fehér Adriennt, aki negyven felé közelítve, két gyerekkel a háta mögött is igen energikus produkciót mutatott be. Az egymással továbbra is túl szívélyes, kedves hangot megütő mesterek versengésében Somló vezet, tíz embere van, Mezőnek pedig már kilenc. A tempó alapján még két casting lehet hátra, utána már tényleg lesznek drámák, sok kiesővel - lehet előkészíteni a zsebkendőket.