A Story TV Bárdos Andrással akar híradót

bárdos andrás
Vágólapra másolva!
Hírműsort tervez csatornáira a Sanoma, Bárdos Andrással régóta tárgyal a cég.
Vágólapra másolva!

Teljes hírszolgáltatása megújítását tervezi a Sanoma, így rendes híradó is kerülne a Story4-re. A Tények volt főszerkesztője-műsorvezetője Bárdos András már megkereste pár volt kollégáját egy esetleges együttműködés végett - értesült az [origo]. A volt TV2-es tévés megkeresésünkre nem cáfolta, hogy valóban gyakran fordul meg a két csatornát birtokló Sanoma székházában, de bővebben még nem kíván nyilatkozni a közös munkáról.

A Magyar Nemzet 2010-ben már hírbe hozta egy tévével. "Nem hallottam semmit a baloldali hírtévéről, amelyről a Magyar Nemzet ír. Nem akarok hírtévében dolgozni, és nem is fogok. Nem érzem feltétlenül, hogy tévéhez kéne mennem, ha pedig igen, akkor sem híradóznék" - válaszolta akor az [origo] megkeresésére. 2012-ben a tévés itt mesélt hosszabban újabb munkáiról.

A Story4 a komplett hírszolgáltatás reformján dolgozik, több hónapja, noha hivatalosan erről nem nyilatkozik senki. Médiapletykák szerint még egy új csatorna indítása is felmerült, de kérdésünkre a Story TV ezt tagadta.