Szétment Agárdi Szilvia és Pál Dénes párosa

A DAL, Agárdi Szilvi, Pál Dénes
Vágólapra másolva!
A Voice-ban is duettező páros a Szíveddel láss című dallal nevezett az Eurovíziós Dalfesztivál válogatójára, a legjobb nyolcban végzett. A páros fel is bomlott a műsor után.
Vágólapra másolva!

Agárdi Szilvia és Pál Dénes párosa a Voice-ban tűnt fel, ott a fiú lett a tehetségkutató győztese. A duettető a Szíveddel láss című dallal nevezett az Eurovíziós Dalfesztivál válogatójára, A Dal-ra: ott akár nyerhettek is volna, de a legjobb négybe már nem kerültek be, így nem szavazhattak rájuk a nézők. A páros a show után egy nappal még fellépett A Nagy Duett-ben, de most szétválnak az énekesek útjai.

"Nagyon fárasztó volt az elmúlt néhány hét. Nem tudtam magam elengedni, hiszen állandóan figyelnem kellett Szilvire. Félreértés ne essék, nem panaszkodom, de felszabadultam most, hogy véget ért az eurovíziós válogató. Elképzelhető, hogy fellépünk majd még Szilvivel, de abban korántsem vagyok olyan biztos, hogy belefogunk egy nagy közös projektbe. Minden drámai túlzás nélkül mondom, hogy ennek most itt vége van. Lezártuk a dolgot, a saját utamat szeretném járni, felépíteni a karrieremet" - nyilatkozta a Borsnak a Voice győztese.

Forrás: TV2
Forrás: TV2