A 24-et és a Született feleségeket támasztanák fel

Vágólapra másolva!
Olvasóink közt is akadt néhány, aki pénzt is áldozna arra, hogy folytatódjon kedvenc sorozata.
Vágólapra másolva!

Mint korábban megírtuk, a Veronica Mars évekkel ezelőtt lezárt sorozatát folytatják, ugyanis a Warner Bros. Digital Distribution vállalta, hogy amennyiben a rajongók egy 30 napos kampány során összegyűjtenek kétmillió dollárt egy kis költségvetésű tévéfilmre, akkor vállalja a marketingköltségeket, a reklámkampányt, a forgalmazást, pénzt és energiát fektet a csinos Kristen Bell reaktiválásába (a színészek korában jelezték, hogy visszavennék a levetett karaktert.) A pénz kevesebb, mint egy nap alatt meglett, úgyhogy készülhet a folytatás.

Az [origo] tévérovatának olvasóit arról kérdeztük, hogy mely befejezett sorozat folytatását támogatnák (a vicc kedvéért belevéve a cikkbe pár olyat, amely folytatása egyértelműen lehetetlen). Számos levelet kaptunk, és mint kiderült, vannak, akik adakoznának egy gyűjtés során, hogy kedvencük visszatérjen.

Cs. Zoltán a FlashForward gyors vége miatt kesergett: "Borzalmas lezárása lett az első évadnak. Amolyan a-fejem-a-falba-verem-mikor-megtudom-hogy-nem-lesz-folytatás véget kapott. Pár ezret biztosan áldoznék a második évadra!" - írta. Akadt, aki A nagy svindli feltámasztása mellett lobbizott, látszólag értelmetlenül, mert a sorozat még megy kinn is, nem kapott kaszát. Más a régmúltba vágyott, Sz. István A tavasz 17 pillanatá-t venné elő: "Szinte minden nő Stirlitzet várta az adás napján, nagyon népszerű, jóképű, sármos színész volt. És persze a sorozatnak volt emberi oldala, a mások megmentése, segítése. Volt benne emberi tartás, hit, hogy egyszer vége lesz a háborús szenvedéseknek, és a bűnösök bűnhődnek" - írta.

axn

"Támasszuk fel a 24 című sorozatot Kiefer Sutherlanddel! Kevés ember ismeri Magyarországon, mert nem főműsoridőben adták és egy héten egy epizódot általában. Egy ilyen feszített sorozatot folyamatosan kell nézni, és aki ezt teszi, érdekelni fogja! Nem hiába kapott Amerikában annyi díjat!" - lelkesedett H. Ádám, aki mellé többen csatlakoztak, követelve a kilencedik, tizedik évadot (Sutherlandnek nem is megy nagyon jól új sorozatával, a Touch-csal).

Akadt olvasó, aki az Alfa holdbázis-remake ötletéért lelkesedett (mert ilyen esetben folytatás nemigen jöhet szóba), más a Szomszédok-at látná új részekkel, még akkor is, ha Horváth Ádám rendező-író szerint teljesen irreális, hogy folytatódjon a sorozat. Több voksot kapott a Született feleségek is, ennek főbb szereplő még élnek, tehát elvileg folytatható lenne - azonban nem véletlenül vette le 2012-ben az ABC a kínálatából, kissé elfáradt a sztori a 2004-es rajt óta.