Pónilóként élő nő, sötét szerepjátékok

Forbidden
Vágólapra másolva!
Itt a nyár, a nagy tévék takaréklángon, eljött a tematikus csatornák offenzívájának ideje. A Discovery Channel rögvest két premierrel, szexuális fétisekkel támad, a TLC pedig édesszájúaknak ad realityt.
Vágólapra másolva!

A nagyobb kereskedelmi tévék nyárra nem terveznek költségesebb műsorokat, mennek az ismétlések, és azok a sorozatok kerülnek elő, amelyek nagyobb amerikai stúdióval kötött megállapodás, csomag részeként kerültek hozzájuk, de nincs feléjük akkora bizalom, hogy ősszel menjenek főműsoridőben. Miközben az RTL-csoport és a TV2-csoport nyaral, és még a napi szappanoperákat is leállította, a tematikus tévék erősödhetnek, pláne, ha érdekes újdonságokkal rukkolnak elő. A Discovery Channel júniusban rögtön két sorozattal, a TLC pedig egy új szériával próbálkozik.

Forbidden Forrás: Discovery Channel

Ezt be kellene tiltani! (Forbidden) címmel indul új műsor a Discovery Channelen július 8-án, hétfőn 22:00-tól: meglehetősen furcsa szokások szerint élő embereket mutat be. Az első epizódban olyan férfit ismerhetünk meg, akinek különös hobbija életformává vált, és egész életére komoly hatással van: az amerikai Mark már 25 éve a mumifikálás megszállottja, és önmagát is mumifikáltatja, ha teheti. Ausztráliába is elkalauzol a műsor, ahol a fél életét pónilóként leélt nővel találkozhat a néző.

A későbbi epizódokban bepillantást nyerünk többek között a szadomazó kultúrába, egy Diego Maradonát imádó egyház hétköznapjaiba, sötét, élő szerepjátékokba és különös ételfesztiválokba is, de egy királyi fenséggel is találkozhatunk: egy angol férfi Artúr király reinkarnációjának tartja magát, és eszerint is él. És akkor még nem beszéltünk azokról a felnőtt férfiakról, akik pelenkában érzik jól magukat, ez okoz nekik örömet.

Forbidden Forrás: Discovery Channel

A Jéghideg arany (Ice Cold Gold) július 7-én rajtol, vasárnap este tíztől látható. „Grönland a világ legnagyobb szigete, de óriás területének legnagyobb része a jég több százezer éves uralma alatt zavartalanul szunnyadt a jég alatt. Az elmúlt évtizedben a globális felmelegedés utat nyitott a sziget kiaknázatlan kincseihez, melyre máris lecsapnak a szerencsevadászok: a Discovery Channel Jéghideg arany című sorozata nyolc amerikai bányászt követ oda, ahol ember még nem járt” – áll a leírásban.

A TLC is tartogat ezt-azt, a Tortakirály (Cake Boss) 6. évadja július 6-án rajtol, szombat este lesz adásban, A jövő cukrászai (Next Great Baker) pedig a 3. évaddal folytatódik. Buddy Valastro, a vérbeli amerikai-olasz cukrász tehát újra akcióban, de nem csak saját vállalkozását vezeti sikerrel: A jövő cukrászai című sorozatban tehetséges fiatalokból is megpróbálja kihozni a legjobbat.