Két új tévécsatorna indul

Ügyféllista
Vágólapra másolva!
Több platformon, megváltozott tartalommal próbálja elérni a magyar nézőket a Sony Pictures Television Networks. Októberben indul az AXN White és az AXN Black.
Vágólapra másolva!

Az AXN, valamint az AXN Now és az AXN Player VOD típusú szolgáltatások mellett október elsejétől AXN White és AXN Black néven új tévékkel megy a piacra a Sony Pictures. A fekete az erő, a bátorság és a hősök színe, míg a fehér titkokat, cselszövést és krimit jelent - legalábbis a tévétársaság szerint.

Ügyféllista Forrás: AXN

A két új tematikus csatorna az AXN Crime-ot és AXN Sci-Fi-t váltja. A White-ra a bűnügyi sorozatok mellett főképp nőket érdeklő tartalmak kerülnek („vad vágyakat és bonyolult cselszövéseket felfedő, átélhető emberi történetek" – ahogy elhangzott a két új tévét bemutató sajtóeseményen), a Black pedig a sci-fire, fantasyra, akciósorozatokra koncentrál, illetve „olyan mitikus vagy éppen hétköznapi hősök történeteit mutatja be, akik segítenek felfedezni a bennünk rejlő kalandvágyat, bátorságot és határozottságot" – mint hallhattuk.

Ügyféllista Forrás: AXN

Az AXN White és az AXN Black két sorozatából kaphatnak ízelítőt a nézők az AXN tévécsatornán 2013. szeptember 29-én, vasárnap, amikor 21.00 órakor képernyőre kerül Az Ügyféllista (The Client List, AXN White) és 22.00 órakor a Spartacus: Vér és Homok (Spartacus: Blood and Sand, AXN Black) első része. A tulajdonos Sony Pictures rendhagyó együttműködést kezdeményezett a hazai kábeloperátorokkal, hogy a csatornák októberben ingyenesen elérhetők több szolgáltató kínálatában.

Az anyacsatorna AXN nézettsége 2011 óta több mint 50%-kal növekedett közönségarányban, 2013-ban folyamatosan a legnézettebb öt hazai kábelcsatorna között szerepel.