Mindenféle drogot kipróbált az ismert komika

66th Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals GettyImageRank2 VERTICAL USA International Landmark California City Of Los Angeles Television Show Red Carpet Event Amy Poehler Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Best Buy Theater Annual Prime
LOS ANGELES, CA - AUGUST 25: Actress Amy Poehler attends the 66th Annual Primetime Emmy Awards held at Nokia Theatre L.A. Live on August 25, 2014 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Városfejlesztési osztály-ból ismert Amy Poehler fűről, kokainról, ecstasyról is mesél új önéletrajzi könyvében.
Vágólapra másolva!

A Saturday Night Live-ban is sűrűn látott, a magyar nézők számára elsősorban a Városfejlesztési osztály Leslie Knope-jaként ismert Amy Poehler október 28-án jelenteti meg önéletrajzi könyvét, a Yes, Please-t, azok a részek azonban már most napvilágra kerültek, amelyekben drogfogyasztási szokásairól mesél.

A Golden Globe-díjas színésznő húszas éveiben rendszeresen fogyasztott keményebb szereket, kokaint és ecstasyt, ma már - kétgyermekes anyukaként - csak füvezik néha. "Betépve nem tudok előadni, vezetni vagy írni, így ma már marihuánából is kevesebbet fogyasztok, mint korábban" - írja.

Ma már csak füvezik, azt is kevesebbet Forrás: AFP/Jason Merritt

Poehler a könyvben részletesen beszámol korábbi drogos élményeiről is: "A kokaint mindig szerettem, de valójában gyűlöltem. A kokain nagyszerű, ha általad alig ismert emberekkel akarsz lógni, és pingpongozni akarsz egész éjjel. Minden máshoz rossz, ráadásul a másnap is iszonyú kemény."

Az ecstasyról így vall: "Emlékszem az UCB komikus csoport csodálatos szilveszteri bulijára, ahol mindannyian táncoltunk és vizet ittunk és szerettük egymást. De emlékszem a másnapra is, amikor azt gondoltam, hogy nincs egy barátom sem, és annyira szomorú voltam, hogy el akartam süppedni a szőnyegben, és ott élni tovább."