A képet először viccnek hitte mindenki, de nem az

Sherlock
Vágólapra másolva!
A BBC által már korábban kiadott képet viccnek is lehetett gondolni, de nem az: készül a Sherlock-hoz egy különkiadás, amelyben a két főszereplő visszatér a viktoriánus Londonba. 
Vágólapra másolva!

A BBC tavaly novemberben közölte Twitter-oldalán a lejjebb látható fényképet, amelyen a Sherlock főszereplői, Benedict Cumberbatch és Martin Freeman 19. századi ruhákban pózolnak. A tévétársaság akkor a #notkidding hashtaggel adta ki a képet, jelezve, hogy nem viccel, a rajongók azonban mégsem tudták mire vélni a fotót.

Visszatérnek a viktoriánus Angliába Forrás: BBC

Azóta már London utcáin, a forgatáson is bele lehetett botlani a különös öltözékben mászkáló színészekbe, így a Sherlock egyik alkotója, Steven Moffat az Entertainment Weeklynek megerősítette, hogy a két nyomozó valóban időutazásra készül.

Ugyanakkor azt is elmondta, hogy mindez egy különkiadás keretében történik, semmi köze a 2016-ban várható negyedik évadhoz. A készítők azt már 2014 júliusában elárulták, hogy 2015 decemberére készülnek egy karácsonyi epizóddal, az azonban nem biztos, hogy a kettő ugyanaz. A viktoriánus hangulatú részről mindenesetre mutatunk még két fotót:

Most már egészen hasonlít az eredeti Sherlock Holmesra Forrás: BBC
Martin Freeman fura kis műbajuszt kapott Forrás: BBC