Nézzen be itt az X-akták kulisszái mögé!

X-akták Mulder és Scully, David Duchovny, Gillian Anderson
Vágólapra másolva!
Kijött egy videó az X-akták forgatásáról, többek között a két főszereplő és a sorozat is alkotója is beszél a várható eseményekről, természetesen kellően titokzatosan.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban tizennégy évvel az eredeti széria vége után, január 24-én indul az X-akták felfrissített verziója, egy hatrészes minisorozat. A szereplők természetesen már idősebbek – a történet szerint is –, a hangulat azonban a régi.

Scully alakítója, Gillian Anderson is arról beszél a frissen kijött videón, hogy el tudja képzelni, a rajongóknak milyen élmény lehet újra látni az ismerős arcokat és a felvillanó zseblámpákat, miközben a jól ismert zene szól:

"Bírom azokat a csavarokat, amelyeket Chris hozzátett a mitológiához" – mondja a kisfilmben Mulder, vagyis David Duchovny, arra utalva, hogy az alkotó, Chris Carter megújította kicsit a szériát. Maga Carter elmondja, hogy próbált új formát találni annak bemutatásához, hogy a kormány miként rejtegeti a földönkívüliekkel kapcsolatos információkat.

Glen Morgan író-rendezőtől annyit még megtudunk, hogy leginkább az első és a hatodik epizód tesz hozzá a nagy egészhez, a közbenső részek önmagukban is megállják a helyüket.