Magyar díszlettervező segítette a menő sorozat stábját

lorenzo medici (elliot cowan) zoroaster (gregg chillin) Picture shows: Behind-the-scenes filming "Da Vinci's Demons" series 3, episode 301
DaVinci's Demons 2015
Vágólapra másolva!
Egy magyar lány, az Egyesült Királyságban élő Ekler Zsófia is dolgozott a FOX csatornán októberben folytatódó produkció harmadik évadjában. 
Vágólapra másolva!

Ekler Zsófia még a második évadban csatlakozott a Da Vinci démonai stábjához, majd a sorozat készítői olyannyira elégedettek voltak a munkájával, hogy visszahívták a harmadik évadra is. "A rajzolók, díszlettervezők csapatánál dolgoztam. Modelleket készítettünk: 3D-ben megterveztük, majd felrajzoltuk őket, és átadtuk a kész terveket a díszletépítő csapatnak" - mondta.

Magyar lány is dolgozott a díszleten Forrás: FOX Steffan Hill

Három éve él az Egyesült Királyságban, Cardiffban végzett el egy mesterkurzust, a két évad között pedig egy belsőépítész stúdióban dolgozott Walesben.

"Azért jó egy ilyen sorozatnál dolgozni, mint a Da Vinci démonai, mert minden epizódban születik valami újdonság, minden rész egy újabb kihívás. A második évadban például dolgoztam a Machupicchu-díszleten, amit nagyon élveztem. A harmadik évadban pedig a fürdőház és a Medici tanácsterem díszletek voltak számomra emlékezetesek, ezekkel foglalkoztam a legtöbbet, a legkedvesebb tervem viszont a Vatikán új folyosórészletének padlóterve volt."

Forgatják a következő évadot Forrás: FOX Steffan Hill

A Leonardo da Vinci életét feldolgozó történelmi-fikciós sorozat harmadik évadja október 25-én 21 órakor debütál a FOX csatornán.