Megtalálták a Walking Dead főgonoszát

2015 Toronto International Film Festival - "Desierto" Premiere GettyImageRank3 VERTICAL Canada Toronto ACTOR Film Premiere FILM Premiere Photography Film Industry Red Carpet Event Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities 2015 Jeffrey Dean Morg
TORONTO, ON - SEPTEMBER 13: Actor Jeffrey Dean Morgan attends the "Desierto" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at The Elgin on September 13, 2015 in Toronto, Canada. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A The Walking Dead-ben Jeffrey Dean Morgan alakítja majd a képregényekből már ismert Negant.
Vágólapra másolva!

Korábban többek között Matt Dillon és Timothy Olyphant neve is szóba került, Negan szerepét azonban végül Jeffrey Dean Morgan kapta meg a Hollywood Reporter szerint.

Aki ismeri a képregényeket, már bizonyára várta a figura megjelenését,

hiszen ott ő a főgonosz, aki még Glennt is megöli – ez egyből fel is vet pár kérdést egy korábbi jelenettel kapcsolatban. Negan a Megváltók nevű csoport vezetője, aki megpróbálja Alexandriát is bevenni, hogy aztán ellenszolgáltatás fejében védje meg az ott élő embereket a zombiseregtől.

Jeffrey Dean Morgan kapta a szerepet Forrás: AFP/Jason Merritt

A sorozatban a figura a jelenleg futó hatodik évad fináléjában fog először megjelenni, a hetedik szezonban válik állandó szereplővé.

A Javier Bardemre emlékeztető

Jeffrey Dean Morgan a kilencvenes évek óta rengeteg sorozatban játszott,

első komolyabb tévés munkáját a Víruskommandó-ban kapta. Az Odaát-ban a Winchester fiúk apját játszotta – pedig a bátynál csak 12 évvel idősebb –, de hosszabban láthattuk például a Grace kliniká-ban, a Bűnös Miami-ban és az Extant-ban is.