Még mindig kórházban a Ganxstával kötekedő férfi

Ganxsta Zolee
Vágólapra másolva!
Botrány volt Ganxsta Zolee kecskeméti koncertjén a hétvégén, egy szemtanú szerint a rapper leugrott a színpadról, és behúzott az egyébként pár órával korábban az év emberének választott alkalmazottnak. Ganxsta most először szólalt meg az eset után.
Vágólapra másolva!

"Nem egészen úgy történt, ahogy a szemtanú elmondta, azóta előkerült az eredeti sztori is, ami valóban megtörtént. Voltam bent a rendőrségen is tegnap és tisztáztuk azt az egészet, a srác kollégái, akik ott voltak az esetnél, ugyanazt vallották, amit én is" - mondta.

Ganxsta szerint az alkalmazott túl sokat ivott és végig kötekedett vele, borospoharakat borogatott a színpadra, rádobott a rapperre egy dzsekit, anyázott. "Minden voltam, csak szépfiú nem. Lementem hozzá, ez volt a hiba, mert nem az én dolgom lett volna, hanem a biztonsági szolgálaté. Mondtam neki, hogy hagyja abba, mert annyira frusztrál és annyira kellemetlen."

Ganxsta Zoleenak a koncerten szólogatott be az alkalmazott Forrás: Ganxsta Zolee / Facebook

A beszólogató megkérdezte tőle, hogy meg fogja-e verni, amire azt mondta, hogy nem, és megfordult.

Túl jól sikerült, illetve túl rosszul. Sportértéke kiváló volt, viszont amit okozott, azt nagyon sajnálom. Eszem ágában nem volt sérülést okozni ennek a fiúnak."

Szilánkosra tört az állkapcsa, kórházban fekszik, úgyhogy még nem találkoztak. "Megtettem a vallomásomat, mint gyanúsított, mert ez súlyos testi sértés. Önkéntelen reflex mozdulat volt, ha valakit hátba vágnak, nem puszit ad az ellenfelének."

Két VIP jegyet ajánl fel neki a következő koncertjére, nem mérges rá és nem akar kellemetlenséget okozni. "Ha kiderül az igazság, a következménye az lesz, hogy senkinek nem lesz semmilyen problémája" - mondta a Mokkában.