Xena leszbikus lesz

Xena
Vágólapra másolva!
Feltámad a kultikus tévésorozat, a főszereplő nyíltan meleg lesz.
Vágólapra másolva!

Xena leszbikus lesz a visszatérő fantasysorozatban – írta a Time.com, amely szerint ezt az új producer, Javier Grillo-Marxuach beszélt erről. Xena és Gabrielle között korábban is az átlagos barátságnál mélyebb kapcsolat volt, Lucy Lawless egy leszbikus lapban már 2003-ban is arról elmélkedett, hogy mindig ott volt a nézőben a kétely, mely nemhez vonzódik a karakter, de „határozottan meleg volt."

Lawless az okokról az Entertainment Weeklynek korábban arról nyilatkozott, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ő lesz az új Xena. "Visszatekintve, sok szenvedést okozott az akkori életstílusom. A testem elhasználódott, már nem tudnám végigcsinálni. 47 éves vagyok, de biztosan van olyan, aki nagyszerű lenne a szerepben" - mondta.

Lucyval kapcsolatban mindenki képben van, igencsak foglalkoztatott sorozatszínésznő, ott volt a Városfejlesztési osztályban, a Spartacusban még mezítelen testét is megmutatta, szép sikerrel, láttuk a Csillagközi romboló 16 epizódjában, 2015-ben pedig a Salem című sorozatban tűnt fel. Ugyanúgy a Xena 134 részében volt látható kebelbarátnője, Gabrielle is, akit Renée O' Connor alakított – róla itt írtunk hosszabban.

Az egykori Xenával az Origo személyes interjút is készített, itt elolvashatja.