A 100 legjobb nő a tévéből: Ördög Nóra

Liptai egyszer nyert ebben a kategóriában, Ördög Nóra kétszer
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra bája és természetessége minket meggyőzött, valószínűleg nem vagyunk ezzel egyedül a magyar tévénézők között. Jelenleg a Kismenők műsorvezetőjeként, csapatkapitányaként láthatjuk, bizonyára nem fog egyhamar kikopni a képernyőről, hiszen az RTL Klub után a TV2 is szívesen bíz rá nagy volumenű szórakoztató műsorokat.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó (vagy a közelmúltban látott) sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket, műsorvezetőket, bemondókat viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 42. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Ördög Nóra,

aki tapasztalatunk alapján személyesen is épp olyan kedves és bájos, mint amilyennek a képernyős jelenléte alapján gondolná. Legutóbb a Kismenők-et bízta rá a TV2, jelenleg ott láthatjuk Till Attila oldalán műsorvezetőként, jó pár tehetséges gyerek csapatkapitányaként.

Jelenleg a Kismenőkben láthatjuk Fotó: Szabó Gábor - Origo

A pályáját a szegedi kábeltévénél kezdte annak idején, majd az RTL Klubhoz került, először gyakornokként a Reggeli-n, majd szerkesztőként a Mónika Show-n dolgozott. Képernyőre a Top of the Pops-szal került, majd a Moziklub-ot és a Kölyökklub-ot vitte, ezután került be a Reggeli-be, ekkor már műsorvezetőként.

Innentől kezdve nem volt megállás, jöttek a nagy showműsorok, a Szombat esti láz Stohl Andrással, majd a Csillag születik és az X-Faktor. Nóra ekkor még szerkesztőként is dolgozott, de ezzel azonnal felhagyott, amint megszületett első gyermeke.

Interjú közben Fotó: Bielik István

"Szerkesztőként már nem folyok bele a munkálatokba. Már annak idején, amikor még nagyon benne voltam, akkor megfogadtam, hogy ha gyerekem lesz, nem csinálom tovább. Szerkesztőként szerintem csak úgy érdemes dolgozni egy produkciónál, hogy minden energiád, szíved-lelked benne van.

De ha már igazi gyerekeid vannak, mellettük ezt nem lehet megtenni, legalábbis én így érzem. Igyekszem megtalálni az egyensúlyt a munka és a család között" – mondta az Origónak két éve, miután átment a TV2-höz.

Az RTL Klubot tizenhárom év után hagyta ott, a legfőbb riválisnál a Rising Star volt az első munkája. Azóta Az ének iskolájá-ban és A Kocká-ban is láthattuk a csatornán, most pedig ugye a Kismenők-et vezényli.

A csatornaváltás egy fejlődés eredménye volt Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Messziről nézve úgy látom, hogy ez a váltás egy fejlődés törvényszerű eredménye is. Nagyon fiatalon kerültem oda, fel kellett nőnöm, és le kellett válnom a 'szüleimről'. Én nem akartam alkudozni, hanem bementem, és felmondtam. Azóta sok idő telt el, ez már tényleg nem téma. A lényeg, hogy a TV2-nél nagyon jól érzem magam, megbecsülnek, és ez nekem jó" – mondta az Origónak egy frissebb interjúban.

A magánélete is rendben van, Rubin Kristóf után a második férje Nánási Pál fotóművész, két gyerekük van, Mici és Vencel. Nóráról mutatunk még pár képet, gyönyörködjön kedvére!

Forrás: TMC
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Forrás: Libri Könyvkiadó
Forrás: Redlemon
Forrás: TV2/Nánási Pál
Fotó: Szabó Gábor - Origo
Forrás: TV2

Forrás: TV2
Forrás: TV2
Forrás: RTL Klub
Forrás: Facebook/Ördög Nóra