Szinte felismerhetetlen: Nicole Kidman ősz hajjal

Nicole Kidman
Vágólapra másolva!
A 49 éves színésznő szinte felismerhetetlen az új sorozata forgatásán készült képeken.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Kidman a Jane Campion nevével fémjelzett A tó tükre című új-zélandi-ausztrál thrillerszéria második évadában kapott szerepet. Ezzel 27 év után tért vissza hazájába tévés produkciót forgatni, hiszen legutóbb az 1989-es minisorozatot, a Bangkok Hiltont készítette itt.

A színésznő felvételeinek forgatása már meg is kezdődött: Sydney-ben, a Centennial Parkban rögzítették a vele készülő képsorokat. A sorozatban Kidmannek csak mellékszerepe lesz (a főszerepet, az ismét egy rejtélyes ügyben nyomozó Robin Griffin rendőrnőt továbbra is a Mad Men – Reklámőrültekből ismert Elizabeth Moss játssza), amihez egy hullámos, hosszú ősz parókát raktak a fejére.

Forrás: dailymail.co.uk

A közeli fotókon az is látszik, hogy a sztár amúgy makulátlan arcbőrét szeplőkkel és ráncokkal is ellátták a sminkmesterek, így vélhetően idősebb karaktert formál meg. Érdekes egyébként, hogy A tó tükre első, 2013-as évadában is volt egy kulcsfontosságú hosszú ősz hajú karakter – őt Holly Hunter játszotta. Nem mellesleg pedig Jane Campion rendezőnőnek magának is hosszú őszes haja van.

A Daily Mail értesülései szerint Kidman öt hétig tartózkodik Ausztráliában, és magával vitte lányait, a hétéves Sunday Rose-t és az ötéves Faith-t is. A színésznő A tó tükrében a már említett Elizabeth Moss mellett többek közt a Trónok harcából ismert Gwendoline Christie-vel fog együtt játszani. Nicole Kidmant egyébként nagyon nehezen szerezték meg a tévések: a szériát gyártó ausztrál csatorna, a Foxtel vezetője, Brian Walsh szerint egy éve tárgyaltak vele.

A Bangkok Hiltonban még kicsit máshogy festett Forrás: Collection Cinema / Photo12

A színésznőről itt láthatunk még több képet a valamikor 2017 folyamán érkező A tó tükrének forgatási helyszínéről.