Kovácsovics Fruzsina: Tudom, milyen felfokozott ez az állapot

Kicsi óriások RTL Kovácsovics Fruzsina Kicsi óriások című új RTL műsor sajtótájékoztatója és kulisszatitkai
Kicsi óriások című új RTL műsor sajtótájékoztatója és kulisszatitkai
Vágólapra másolva!
2007-ben tűnt fel a Csillag Születik színpadán, és bár nem ő nyerte meg az RTL Klub tehetségkutatóját, számos rajongót szerzett és a zenei pályán maradt, azóta is dalokat ír, énekel – elsősorban gyerekeknek. Az énekesnő ősszel visszatér a képernyőre, a Kicsi Óriások-ban bízott rá egy csapatot a csatorna, óvónőként sem mindig egyszerű a dolga a kicsikkel.
Vágólapra másolva!

"Gyerekekkel foglalkozom, így kerültem képbe, hisz gyermekelőadó és óvónő is vagyok. Hiába foglalkozom régóta gyerekekkel, nekem is nagyon új ez a dolog, teljesen más a feladatom itt, mint mondjuk az óvodában" - mesélte az Origónak.

A csapatokban egy-egy énekes, egy táncos pár és egy kis tehetség (aki valamit vicceset, aranyosat mond, csinál) van, az énekessel sokat tud foglalkozni a tanárokon túl, de a többieknek is igyekszik tanácsokat adni. "Az énektanárok foglalkoznak vele természetesen, de

Ezt próbálom minden kis csapattagnak elmesélni."

Kovácsovics Fruzsina is kapott egy csapatot Fotó: Polyák Attila - Origo

"Minden nap velük vagyok több órát, a táncosoknak is bemegyek a próbára, és mindig elmondom, hogy nézőként, laikus szemmel milyen a produkciójuk" - tette hozzá.

A mindennapokban három és hat év közti gyerekekkel foglalkozik, az RTL Klub műsorában kamaszokkal is kell bánnia. "A nagyobbak gyakran szorulnak lélekápolásra, úgyhogy ebben is benne kell lennem. Kettős szerep ez, egyrészről vagyok nekik a tanár néni, másrészről pedig egy haver."

Szívesen szerepel a tévében, örül ennek a műsornak Fotó: Polyák Attila - Origo

Az elmúlt években kicsit visszavonult a nyilvánosság elől, de vágyott rá, hogy visszatérjen. "Nehéz eltalálni, hogy milyen műsor az, amiben szívesen szerepel az ember, a Kicsi Óriások például egy percig sem volt kérdés számomra.

A gyerekekkel kapcsolatban abszolút kompetens vagyok, és mivel én is hasonló műsorban tűntem fel, tudom, hogy milyen felfokozott ez az állapot és mennyire jó kaland ez nekik. Fontos, hogy ez nagy kaland legyen, nem pedig sztárkodás."