Nyomult a sajtó, szakított a sztárpár

Tom Hiddleston, Comic-Con 2016
Tom Hiddleston az idei Comic-Conon
Vágólapra másolva!
Tom Hiddleston és Taylor Swift románcának mindössze három hónap után lett vége. Egy forrás további részleteket is szivárogtatott.
Vágólapra másolva!

– árulta el egy névtelen informátor a People magazinnak. Egyesek egyébként egy ideje gyanakodtak, hogy a The Night Manager című sorozat sztárja és az énekesnő nincsenek már együtt, mert egy jó hónapja nem készült róluk közös lesifotó: utoljára július 27-én egy Santa Monicai-i étteremben látták őket együtt nyilvánosan.

Tom Hiddleston az idei Comic-Conon Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A 26 éves Swift és a 35 éves színész kapcsolata június közepén robbant a sajtóban, amikor vírusként terjedtek el azok a fotók, amelyek egy romantikus tengerparti sétát örökítettek meg Rhode Islanden.

Habár a pár tagjai viharos gyorsasággal fonták egyre szorosabbra a viszonyt (rekordsebességgel találkoztak például egymás szüleivel), csakhamar elterjedt, hogy alaposan dokumentált kapcsolatuk csak PR-fogás, ezt azonban Hiddleston cáfolta.

Taylor Swift idén májusban Forrás: Mark Davis / Getty Images North America / AFP

Egyes források szerint épp a nyilvánosság okozta a románc vesztét. A Usmagazine ugyanis tudni véli, hogy a végső szót Swift mondta ki, méghozzá azért, mert szerinte a színész túlságosan is publikusan kezelte a kapcsolatukat, ami neki nem felelt meg.