Demcsák Zsuzsa vetkőzött, de kiesett

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás
Vágólapra másolva!
A Nagy Duett újabb fordulójában kiderült, hogy olyan büntető dalokon, mint a Szomorú szamuráj, 15 év távlatából sem segít a nosztalgia máza, nem lesznek jobbak az idő múlásával. Pachmann megint önmagát múlta felül, Kulcsár Edinának jól áll a rock, Pál Dénes pedig bármikor felénekel egy Elvis-lemezt.
Vágólapra másolva!

Folytatódott a Nagy Duett, amely négy hete folyamatosan nyeri a heti nézettséget, 1,4 millió körüli számokkal. Kucseráéknak a Szomorú szamuráj jutott, ami egy hervasztóan pocsék dal, így a korábban mindig jól éneklő Dér Heni is leromlott előadása közben, igaz,

ha a levegőben pörög valaki két méter magasan, nem olyan könnyű énekelni.

„Még mindig nem hiszem el, hogy ez egy dal” – jegyezte meg Majka, de a zsűri 27 ponttal szórta meg őket a maximális 30-ból, tehát nem sikerült megint a szigorú pontozás, ami előzőleg ígérgettek. A Hands up című dallal jött Srámek és Keleti Andrea, a csillogó-villogó, színes diszkókorszakot hozták vissza, komoly koreográfiával, jópofák voltak. „Pötyi... Péti... Péter, minden jól áll neked!” – dicsérte Cooky zsűritag Srámeket, az ítésznek viszont nem áll jól a túlszoláriumozott bőr mellé a hófehér zakó.

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás Forrás: TV2

A Különben dühbe jövünk népszerű betétdalával jött Keresztes Ildikó, aki elvileg Piedone lett volna, a hagymás babbal, Schobert Norbert pedig Terence Hillként ütlegelte a rosszfiúkat: utóbbi egészen elfogadhatóan énekelt az első két show-hoz képest, nála érezni, hogy énektanár foglalkozik vele. A Legnagyobb hőst Schobertné és Pintér Tibor prezentálta, persze eléggé színpadiasan, de a roppant teátrális Cookyhoz képest még így is szolidan.

Egy szimpatikus páros és a Thunderstruck következett az AC/DC-től, a szépséges Kulcsár Edina talpig bőrben vagy latexben énekelt, mellette a magyarországi Ozzy Osbourne-hasonmásverseny második helyezettje, Hevesi Tamás ugrándozott, 30 ponttal szórták meg őket.

Pál Dénes és Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2

Demcsák Zsuzsa, az Elvisben is erős Pál Dénes és a Pretty Woman volt soron. „Borzasztó lehet egy ilyen detonáció után színpadra lépni” – magyarázta Szulák az AC/DC-re utalva, aki annak örült, hogy a Mokka műsorvezetőjének most nem esett le a mikroportja (viszont vetkőzött, igaz, takarásban). Pachmann Péter George Bergerként tért vissza, parókát mondjuk nem vállalt, de a Hairben látott asztaltáncot viszont igen, az I Got Life-ot biztos

sokan szerették a stúdióban meg a képernyők előtt.

„Pachmann olyan hírolvasósan kezdte, nem?” – nevetgélt Liptai, a zsűri meg a pocakon vagy annak hiányán élcelődött. „Vért ittam az adás előtt, de rohadtság, hogy ilyen jó minden produkció” – zsörtölődött Kasza, és éppúgy tízest adott, mint a többiek.

Berki Krisztián és Fésűs Nelly Forrás: TV2

„Krisztyonn, kicsit punnyadt voltál a színpadon” – elemezte az utolsó fellépőket a francia, de nem volt mit szépíteni, Fésűs Nelly is leromlott Berki színvonalára, mert ezúttal az amúgy jó adottságokkal bíró énekesnő is gyenge volt. 26 pontjukkal holtversenyben az utolsó helyre kerültek, miközben négy duett is maximális pontszámmal vonult pihenőre.

A végén kiderült, hogy a Demcsák–Pál párosnak ennyi volt a show, jövő vasárnap nélkülük megy tovább a Nagy Duett.