Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia nyerte A Nagy Duettet

nagy duett
Vágólapra másolva!
Kilenc hét után véget ért a TV2 show-ja, A Nagy Duett döntőjében már csak négy páros állhatott színpadra. Ezúttal kizárólag a nézők szavaztak, Pachmann Péterék lettek a széria győztesei.
Vágólapra másolva!

A vasárnap esti show-t Kulcsár Edina és Hevesi Tamás nyitotta, egy Billy Idol-dalra nyomták keményen, miközben a színpadon lángcsóvák csaptak fel. Bár a zsűri az este folyamán nem adott pontokat, a véleményeket ezúton is hosszasan fejtegették.

Hevesi Tamásék nyitották a döntőt Forrás: TV2

Nyitásként az égig magasztalták a párost, a szépségkirálynőnek kétségkívül fekszik a feladat, főleg a következő páros amatőr tagjához képest volt nagy a kontraszt, Dér Heni és Kucsera Gábor érkezett. Produkciójukban inkább a mozgás és a humor kapott szerepet, dzsungeltáncot adtak elő, az énekesnőt dicsérték, a sportolót egyedül Cooky méltatta, a többiek inkább csak a poénokat szórták

– egyikük sem érti (de ők maguk sem), hogyan juthattak el a döntőig.

Pachmann Péterék a Valahol Európában egy ismert részletét adták elő gyerekek közt ülve, csupa jó szót kaptak. Keleti Andrea hastánccal nyitott, Peter Srameket alig lehetett felismerni a műbajusz és paróka mögött, a Sandokan-ból kihozták a maximumot.

Még négy produkció

A párosok mindegyike színpadra állt újra, Hevesi Tamásék lázba hozták a közönséget a La Copa de la Vida vb-himnusszal, Dér Heniék pedig elővették a Csipkés kombiné-t. A mulatós hangulatot hozták egy vidéki lagziból, még vonatoztak is a stúdióban, de Kucsera a kilencedik héten se talált el egy hangot sem – ezt még Liptai Claudia is megjegyezte.

Keletiék nagyot váltottak az első produkcióhoz képest, mint mondta, végig attól félt, hogy kapnak egy szép dalt – most kaptak, Oláh Ibolya Magyarország című dalát adták elő, jöttek is a könnyek. A negyedik páros is odatette magát, Pachmann Péter minden bizonnyal ezzel a tánccal koronázta meg a színpadon töltött heteket.

Pachmann Péter megint odatette magát Forrás: TV2

Három páros mehetett tovább

A nézői szavazatok összesítése után már csak három páros maradt versenyben, Kucsera Gábor és Dér Heni nem fért fel a dobogóra, ők kapták a legkevesebb szavazatot a döntőben. Rövid búcsúzkodás után nulláról indult újra a szavazás, a döntősök pedig rablással folytatták, korábban elhangzott dalok csendültek fel újra.

Dér Heni és Kucsera Gábor a negyedik helyen végzett Forrás: TV2

Hippiként őrjöngtek Kulcsár Edináék,

Kasza Tibi Hevesi szövegtudását kritizálta, az énekes láthatólag nem örült a beszólásoknak.

Keleti Andrea is olyan dalt választott, amit korábban Péter Szabó Szilviék énekeltek – egész jól ment nekik az Eye Of The Tiger. Az utolsó produkciót Pachmann Péterék adták elő, Szulák Andrea szerint ők a széria egyik nagy befutói, a híradós teljesítménye újra meg újra meglepi a zsűrit és a műsorvezetőket.

A Nagy Duett zsűrije ezúttal nem pontozott Forrás: Kasza Tibi / Facebook

Szulák mégis inkább Hevesi Tamáséknak adta volna az első helyet, párosukat dicsérgette, szerinte végig nagyon jól működtek együtt. Cooky Keleti Andiékat emelte ki, Kasza Tibi pedig Pachmann Péteréknek drukkolt. A stúdióban a már kieső kilenc páros is ott volt, mindegyikük mondott egy-egy nevet, hogy kire szavaznának - nagy volt az összhang, Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvi nyerne, ha rajtuk múlna.

Végül Liptai Claudia és Majka lezárták a szavazást,

A Nagy Duett győztese 2016-ban Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia lett.

A győztes páros Forrás: Origo